MAGAZIJN MEDEWERKER

Op 1 november 2017 is er een succesvolle doorstart gemaakt door Damco Aluminium Delfzijl Coöperatie U.A., kortweg ' ALDEL'. Vanaf begin 2018 zal worden geïnvesteerd in het opregelen van het resterend deel van de Elektrolyse totdat de volledige capaciteit van het bedrijf zal zijn bereikt. De werkgelegenheid bij Aldel zal als gevolg van deze investering groeien tot circa 250 FTE eind 2018.

Bij ALDEL produceren we hoogwaardig aluminium. Met behulp van een elektrolyseproces wordt uit aluinaarde, elektrolyt en elektriciteit vloeibaar aluminium geproduceerd in de Elektrolysehallen. Het vloeibare aluminium wordt vervolgens in de Gieterij gemengd, gegloeid en gegoten en uiteindelijk aan de klant geleverd. Dagelijks wordt door plm. 185 mensen met veel vakmanschap en inzet gewerkt aan dit mooie product. Behalve de afdeling Production hebben we binnen Aldel ook de ondersteunende diensten, zoals Technical Services, Finance, Commercie, IT en HRM.

 

Wat zoeken wij?
In ons magazijn is geen dag hetzelfde en je moet daarom goed overzicht kunnen bewaren in je werkzaamheden. Plannen en organiseren zijn dan ook jouw sterke punten, daarnaast ben je bijzonder klantgericht. Communicatief ben jij erg vaardig zowel mondeling als schriftelijk ben jij duidelijk en helder. Het magazijn bestaat momenteel uit 3 collega’s die versterking zoeken van een magazijn medewerker met enige ervaring.
 

Wat kun jij?
ü Het ontvangen van inkomende goederen, controleren van de transportdocumenten en inboeken van de goederen in het SAP systeem.
ü Het toezien op of zelf laden en lossen van goederen.
ü Het uitgeven van goederen aan de hand van pick-lijsten en reserveringen en eventueel aanmaken van bestellingen en ATB’s voor alle niet direct beschikbare goederen.
  Het op orde houden van de goederenvoorraad van het centraal magazijn (waaronder de kledingvoorraad) en de “deel-magazijnen” zoals gieterijmagazijn, garagemagazijn en bedrijfsmagazijn (stophout en legering).
ü Adviseren aan de teamleider Magazijn over gewenste wijzigingen in bestellingen vanuit techniek of productie of uitbereiding van de voorraad.
Wie ben jij?
ü Je hebt een afgeronde MBO opleiding in logistieke richting.
ü Je bent een leuke collega om mee samen te werken.
ü Je hebt 2 tot 5 jaar relevante werkervaring.
ü Je hebt goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift (i.v.m. de contacten met de externe leveranciers).
ü Je beheerst Excel en datasystemen (bij voorkeur SAP).
Wat bieden we?
We bieden allereerst de kans om mee te bouwen aan “het nieuwe” ALDEL! Eén van de snelst groeiende organisaties in de regio. Daarnaast mag je van Aldel het volgende verwachten:
 
ü Salaris tussen € 2100,- en - €2480,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband.
ü Fulltime functie.
ü Reiskosten vergoeding.
ü Goede pensioenregeling.
ü Fijne collega’s en een uitdagende werkomgeving.

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Marloes van der Mei, manager HRM. Wil je solliciteren? Stuur dan je korte motivatie + recent CV vóór 13 juni 2018 via sollicitaties@aldel.nl t.a.v. Marloes van der Mei.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.