Portier

Wie zijn wij?

Op 1 november 2017 is er een succesvolle doorstart gemaakt door Damco Aluminium Delfzijl Coöperatie U.A., kortweg ' ALDEL'. Vanaf begin 2018 is door de nieuwe eigenaar geïnvesteerd in het opregelen van het resterend deel van de elektrolyse totdat de volledige capaciteit van het bedrijf zal zijn bereikt.  De werkgelegenheid bij Aldel zal als gevolg van deze investering groeien van de huidige 230 FTE tot circa 300 FTE eind 2018.

Bij ALDEL produceren we hoogwaardig aluminium. Met behulp van een elektrolyseproces wordt uit aluinaarde, elektroliet en elektriciteit vloeibaar aluminium geproduceerd in de Elektrolysehallen. Het vloeibare aluminium wordt vervolgens in de Gieterij gemengd, gegloeid en gegoten en uiteindelijk aan de klant geleverd. Dagelijks wordt met veel vakmanschap en inzet gewerkt aan dit mooie product. Behalve de afdeling Production hebben we binnen Aldel ook de ondersteunende diensten, zoals Technical Services, Finance, IT en Commercie.
  

Wat zoeken wij?

Bij onze portiersloge is een vacature ontstaan voor een portier in 5 ploegen.

In deze functie zit je in de loge en je ontvangt leveranciers, chauffeurs, klanten en bezoekers. Je geeft PBM's uit, je geeft poortinstructies en je laat mensen die het terrein willen betreden een veiligheidsfilm zien. Vanzelfsprekend ben je klantvriendelijk en communicatief vaardig.

Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt aan de telefoon. Binnenkomende gesprekken zet je door naar de juiste afdeling of functionaris. Je houdt ook een oogje in het zeil. Zo houd je cameratoezicht en meldt verdachte situaties en afwijkingen. In het geval van een noodroepmelding zorg jij ervoor dat het bedrijfsnoodplan inwerking gesteld wordt.

Voor deze functie is het belangrijk dat je ervaring hebt als frontoffice medewerker. Je kunt zelfstandig werken en bent behulpzaam. Je bent fulltime inzetbaar en je kan goed Engels spreken/lezen. Daarnaast is het voor jou geen probleem om mee te draaien in een 5-ploegenrooster.

Wie ben jij?

  • Je hebt enige ervaring als portier, receptionist of baliemedewerker.
  • Je bent communicatief vaardig en staat stevig in je schoenen.
  • Je bent fulltime beschikbaar.
  • Je zoekt werk voor langere tijd.
  • Je spreekt Engels.
  • Je bent collegiaal, stressbestendig en representatief.

Over welke competenties beschik je?

Je bent communicatief bijzonder sterk, je bent in staat belangrijke informatie op te pikken uit mondelinge mededelingen. Je vindt samenwerken belangrijk en bent proactief. Je beschikt over overtuigingskracht en bent klantgericht. Tot slot kan je accuraat werken en presteer je ook goed als het druk is.
  

Wat bieden we?

We bieden allereerst de kans om mee te bouwen aan “het nieuwe” ALDEL! Eén van de snelst groeiende organisaties in de regio. We bieden daarnaast een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Miranda West medewerker HRM. Wil je solliciteren? Stuur dan je korte motivatie + recent CV vóór 5 oktober 2018 via sollicitaties@aldel.nl t.a.v. Miranda West.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.